AEG CAFAMOSA CF 220 BEDIENUNGSANLEITUNG PDF

The form and function of your AEG coffee machine guarantee you. • straightforward operation and. • excellent, individual taste. • with the easiest of maintenance. Forum for owners of of all manufacturers (e.g. AEG CaFamosa CF ) with tips, maintenance and repair instructions. [DOWNLOAD] Manual Aeg Cafamosa Cf PDF. Search AEG . Free Download Program Aeg Cafamosa Bedienungsanleitung.

Author: Shakagul Kigajin
Country: Hungary
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 14 May 2006
Pages: 314
PDF File Size: 12.11 Mb
ePub File Size: 12.68 Mb
ISBN: 532-1-85029-496-4
Downloads: 54851
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozshujin

Melk opschuimen voor cappuccino afbeelding 15, bfdienungsanleitung Hete damp kan zowel voor het opschuimen van melk voor cappuccino alsook voor het opwarmen van vloeistoffen gebruikt worden. Minstens een keer per week in gewoon afwaswater reinigen, niet in de vaatwasmachine.

Voor het eigenlijke zetten van de koffie wordt de gemalen koffie vochtig gemaakt om het volledige aroma vrij te maken, de individueel instelbare hoeveelheid water per kopje voor een kleine espresso of een grote schuimende koffie, de op de branding van de bonen instelbare maalgraad, de keuzemogelijkheid tussen een normaal en een sterk kopje koffie en niet het minst door het gegarandeerde crema, het schuimlaagje dat de espressokoffie voor de kenner zo uniek maakt.

Verwijder daarna de melkresten van het stoompijpje met een vochtige doek. Toestel opstellen Kies een passende, horizontale, stabiele, onverwarmde en droge ondergrond.

Probeer verschillende maalgraden uit om uw smaak te ontdekken!

AEG-ELECTROLUX EBCAX INSTRUCTIONS MANUAL Pdf Download.

PDF Click to preview. Ook kunnen we niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die ontstaat omdat het reinigings- of ontkalkingsprogramma niet onmiddellijk werd uitgevoerd na het branden van het betreffende indicatielampje afbeelding 2 en als de bijbehorende voorschriften in deze gebruiksaanwijzing niet in acht genomen werden. Table of Contents Add to my manuals Add. Enkel bij de eerste ingebruikneming.

  BIOSTATISTICA MEDICALA PDF

Leeg het koffiedikreservoir en het afdruipbakje en plaats ze terug. Enkel vloeibare geen poeder! Toestel “Spoelen” afbeelding 8 3.

Warmwaterfunctie afbeelding 16 6. Geachte klant Gelieve deze gebruiksaanwijzing nauwgezet door te nemen. Catamosa vorm en de functies van uw volautomatisch AEG-toestel garanderen u een eenvoudige bediening en een uitstekende, individuele smaak eenvoudig onderhoud.

AEG CaFamosa CF 220

Warm the cups by rinsing them with hot water. Het indicatielampje “Spoelen” knippert. De draaiknop opnieuw naar rechts op “0” zetten. If this file was helpful. Afdruipbakje met koffiediklade, maar zonder koffiedikreservoir opnieuw inzetten en wachten tot het proces afgesoten is en het indicatielampje “1 kopje” brandt.

AEG-ELECTROLUX CF Coffee maker download manual for free now – |

Alle controlelampjes gaan uit. In geen geval het toestel met de post versturen. Bij levering is de middelste stand 2 uitschakeling na 2 uur ingesteld.

Waterreservoir, afdruipbakje en koffiedikreservoir legen afbeelding 17, 18 8. Als u nog eens op de toets “1 kopje” drukt, dan wordt de waterhardheid telkens een bedienungsahleitung verhoogd, nl. Got it, continue to print. Daarna het afdruipbakje met koffiedikreservoir en koffiediklade inzetten! Snoervak afbeelding 3 Uw toestel beschikt aan de achterkant over een snoervak. U kunt zowel espresso- alsook filterkoffiebonen gebruiken! If the appliance is not used for an extended pe- riod, place the main switch on the back of the appliance in the 0 position A Check the level of water in the NOTE 3: Vraag uw watermaatschappij naar de hardheid!

  ETIENNE BALIBAR THE PHILOSOPHY OF MARX PDF

Zorg ervoor dat er geen vreemde elementen in het bonenreservoir terecht komen. Waterreservoir, afdruipbakje en koffiedikreservoir legen afbeelding 4, 17, 18 Aanwijzing: Brandt als het toestel ingeschakeld is B Hoofdschakelaar: Daarna met vers water naspoelen.

Gebruik geen kalkoplossers op basis van mierezuur. Verwijder vreemde elementen uit de koffiebonen. Niets anders dan gemalen koffie in het reservoir doen! Enter text from picture: Wordt deze storing dan niet meer weergegeven, dan is het toestel opnieuw klaar voor gebruik. De maalgraad mag enkel versteld worden als het maalmechanisme in werking is.

AEG-ELECTROLUX EBC54523AX Instructions Manual

Maalgraad instellen afbeelding 6 Om de bonen het volle aroma te laten vrijgeven, kunt u naargelang de branding van de bonen de maalgraad instellen. De automatische ontkalkingsindicatie is uitgeschakeld. Beweeg hierbij het metalen ringetje op en neer. To remove the tray: Page 6 bedifnungsanleitung and use the rinse De reiniging kan ook voordien zoals hieronder beschreven uitgevoerd worden.