ALTERNATIVNA POVIJEST PDF

“Alternativna historija, tom I – IV” – TKD Šahinpašić, Sarajevo ili Interliber (www. ); “Alternativna povijest – tragovima Atlantide” – Indrija, Zagreb. Alternativna povijest – Page 1 of 1. (Moderated by: syncmaster, someone91) Users browsing this forum: None, Post new topic. Wellcome! > Alternativna povijest. Alternativna historija je naziv za specifičan podžanr spekulativne fikcije, odnosno naučne fantastike čija je radnja smještena u fiktivne svjetove u kojima je.

Author: Daigore Mikazragore
Country: Qatar
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 2 May 2012
Pages: 446
PDF File Size: 4.84 Mb
ePub File Size: 11.84 Mb
ISBN: 760-7-46868-736-2
Downloads: 79248
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulkizahn

Eventualno se Joe miri s Heusmannom na osobnoj razini i potom postaje zamjenik kancelara nakon Hitlerove smrti. Smith hvata izdajnika Heydricha i prijavljuje ga Hitleru.

Alternativna historija

Juliana prihvata posao kod Tagomija dok nastavlja svoju potragu za odgovorima. Henry Jackman Dominic Lewis. Victory in America Day. Primoravaju ih slternativna im dadnu filmove i da odu. James Hawkinson Gonzalo Amat. U japanskom San Franciscu, Juliana Crain dobija paket od sestre Trudy, da bi nedugo zatim vidjela kako je ubija japanska policija.

Kad se dovoljno udaljila, Juliana spaljuje automobil i sakriva se. Juliana dijeli s Dixonom svoju sumnju da je Hitler mrtav. Sudbine Franka i Sarah nisu poznate. Frank saznaje od Arnolda da ih je Juliana upozorila alterativna napuste San Francisco i da ga nije izdala. Drugi projekti Wikimedia Commons. Kidoa prisiljava Okamura da pusti Eda. Priznanje koje Smith dobije inspirira Thomasa da se prijavi Odjelu za javno zdravlje za eutanaziju.

  ATHARVASHIRSHA PHALASHRUTI PDF

Ovo navodi Franka na plan da ubije japanskog krunskog princa i princezu koji dolaze u posjetu, ali na kraju odustaje od svoga plana. Thomas ;ovijest povjerava Juliani o svom stanju, ali njihov razgovor se potajno snima. Tagomi gleda sa svojom alternativnom obitelji film o nedavnom testu hidrogenske bombe na atolu Bikini.

Epizoda je nazvana po istoimenoj pjesmikoju tijekom epizode izvodi Lini Evans s japanskim tekstom koji je ona napisala.

Franka u filmu pogubljuje Joe u SS uniformi. Karen je ubijena u razmjeni vatre. Frank dobija zadatak da podmetne bombu u luci, gdje je general Onoda u posjeti. Frank saznaje o Julianinom prebjegu u Altegnativna, ali ne vjeruje Garyju da ih je izdala. Ova stranica je zadnji put izmijenjena Osupnut je kad zatekne Noriyukea u braku s alternativnom Julianom s njihovim sinom. Smith hvata Joea kako pretura po njegovim papirima. Poivjest operacije uvjerava Eda i Childana da napuste San Francisco.

Alternativna povijest – Croatian-English Dictionary – Glosbe

Karen i Lem se alternaivna Juliani jer nije pucala u Joea, koja potom biva omamljena. Ipak, Frank prekida misiju kad otkrije da Japanci tamo potajno grade nuklearnu bombu.

Ukrcava se u bus za Neutralnu Zonu da dostavi film umjesto Trudy. Smith da da se Wegener uhiti. Smith saznaje da Heydrich priprema zamku. Erik Oleson i Rick Cleveland. MTA-ov glasnogovornik Kevin Ortiz je ustvrdio: Juliana uspijeva odgurnuti agenta preko ivice u njegovu smrt.

  APPLIED CALCULUS BERRESFORD 6TH EDITION PDF

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije. Molimo vas da primijetite da su to komercijalne reklame. Wegener pozdravlja lovijest obitelj i odlazi u Hitlerov alpski dvorac mjesto snimanja je dvorac Hohenwerfen. U Reichu, SS kapetan Connolly je pod sumnjom Smitha da je organizirao napad pokreta otpora na njega i zbog putanje kojom dolazi na posao. The Man in the High Castle “. Tijekom potrage za Dixonom u njegovom starom stanu, progone je i zamalo poviiest dva nepoznata agenta.

Smith pogubljuje Heydricha, ali prije toga alternatuvna da se netko drugi krije iza cijeloga plana. Dobavljeno iz ” https: Juliana otkriva da je Trudy nosila film u Canon City u Coloraduu Neutralnoj Zonigdje je namjeravala da se sretne s nekim.

Heydrich zahtijeva Smithovu lojalnost pred Wegenerov atentat na Hitlera.